0
0

The Korean Vegan

Product description

Winnaar van James Beard Award 2023, in de categorie Vegetable-Focussed Cooking

Leer zowel de plantaardige als de Koreaanse keuken beter kennen met deze moderne klassieker die bewijst dat die twee perfect hand-in-hand gaan

Toen de Koreaans-Amerikaanse Joanne Lee Molinaro vegan werd, bleken de belangrijkste ingrediënten van de authentiek-Koreaanse gerechten die ze van haar omma (moeder) had geleerd, gewoon plantaardig te zijn. Zo lenen de Koreaanse doenjang (gefermenteerde sojaboonpasta), gochujang (chilipeperpasta) of dashima (zeewier) zich perfect voor vegan gerechten vol smaakexplosies om nooit meer te vergeten.

In Het Korean vegan kookboek verweeft Joanne meer dan tachtig heerlijke, unieke en prachtig in beeld gebrachte recepten met een indrukwekkende familiegeschiedenis waarin de Koreaanse keuken een hoofdrol speelt.

Joanne Lee Molinaro is een Koreaans-Amerikaanse advocaat en foodblogger. In 2016 stapte ze over op een plantaardig dieet en uit passie hiervoor begon ze later dat jaar met ‘The Korean Vegan’. Op onder meer haar razend populaire TikTok-account vervlecht ze unieke, plantaardige recepten met haar persoonlijke levensverhaal als immigrantendochter. Haar debuut, The Korean Vegan Cookbook werd een instant New York Times-bestseller en werd door het toonaangevende food platform Epicurious uitgeroepen tot een van de beste kookboeken van het jaar.

  • Nederlands 
  • Hardcover 
  • 9789000385515 
  • 08 november 2022 
  • 336 pagina's

Product specifications

EAN
9789000385515

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

There are no reviews written yet about this product..

Create your own review

Previously viewed

The Korean Vegan
The Korean Vegan
In stock
€34,99 Incl. tax
Add
Compare 0

Add another product (max. 5)

Start comparison

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this messageMore on cookies »