0
0

Chez Bijdendijk

Productomschrijving
  • Nederlands 
  • Hardcover 
  • 9789038814711 
  • 21 maart 2024 
  • 288 pagina's

De Franse keuken wordt gezien als de moeder van vele keukens. De Franse gastronomie – met beroemde chef-koks als Auguste Escoffier, Paul Bocuse en Alain Ducasse – inspireerde wereldwijd talloze chefs. Zo ook Joris Bijdendijk. Tijdens zijn koksopleiding, stages in Frankrijk en van zijn Franse vrouw Elsa leerde hij alles over de klassieke Franse bereidingen. Pocheren, blancheren, flamberen; de Franse keuken spreekt een universele taal. En als je die basistechnieken eenmaal beheerst, dan kun je volgens Joris uit elk ingrediënt het beste halen en eindeloos variëren.

In dit boek deelt hij zeventig van zijn favoriete Franse recepten die hij regelmatig in huize Bijdendijk kookt; van brood en patisserie tot pasteien, stoofschotels, salades, vinaigrettes en sauzen. De gerechten zijn gebaseerd op de klassiekers, maar uiteraard geeft Joris er zijn eigen moderne draai aan. In elk recept maakt de thuiskok kennis met Franse technieken en ingrediënten. Daarmee wordt een goede basis gelegd om zelf de lekkerste boeuf bourguignon, cassoulet, bourride, cannelés en vele andere specialiteiten te kunnen maken.

Productspecificaties

EAN
9789038814711

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Chez Bijdendijk
Chez Bijdendijk
Op voorraad
€34,99 Incl. btw
Toevoegen
Ambrogio Sanelli Brede spatel met knik 19x15cm
Ambrogio SanelliBrede spatel met knik 19x15cm
Op voorraad
€34,95 Incl. btw
Toevoegen
Ambrogio Sanelli Spatel met knik 25x8cm
Ambrogio SanelliSpatel met knik 25x8cm
Op voorraad
€24,95 Incl. btw
Toevoegen
Rösle Garde 17cm
RösleGarde 17cm
Niet op voorraad
€19,95 Incl. btw
Bekijken
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking