0
0

Decora Chocoladevorm polycarbonaat eitjes

Decora Chocoladevorm polycarbonaat eitjes
Productomschrijving

Polycarbonaat chocoladevorm voor professioneel en thuisgebruik. Polycarbonaat zorgt voor een glanzend en perfect eindresultaat. De chocolade dient goed getemperd te worden alvorens het in de vorm te gieten.

Formaat vorm: 200 x 120 x 20 mm

Voor 24 eitjes van 24 x 17 mm

Decora polycarbonaat chocoladevorm voor 24 eitjes

Professionele polycarbonaat bonbonvorm voor een perfect, glanzend resultaat.

De eitjes zijn 24x17mm. De vorm zelf is 200x120mm groot.

 

Topkwaliteit polycarbonaat chocoladevorm, geschikt voor professioneel en thuisgebruik. Deze vorm is oerstevig, uiterst duurzaam en biedt eindeloze mogelijkheden om je creativiteit tot uiting te brengen. De transparante uitvoering maakt het eenvoudig mogelijk om met gekleurde cacaoboter unieke kleurpatronen aan te brengen alvorens de vorm met je favoriete chocolade te voeren.
Belangrijk: zorg dat de chocolade goed getemperd is voordat je de vorm ermee vult, dit zorgt ervoor dat de bonbons of repen makkelijk loslaten uit de vorm en het eindproduct er mooi en glanzend uitziet.
Is temperen een stap te ver en heb je gewoon zin om leuke en lekkere bonbons of chocoladevormpjes te maken zonder je druk te maken over perfecte glans en structuur, gebruik dan onze siliconen chocoladevormen. Leuk en makkelijk.

Schoonmaaktips:

  • Was de vorm voor het eerste gebruik met warm water en een klein beetje afwasmiddel. Gebruik vooral geen schuurmiddel of schuurspons! Spoel goed af en droog met keukenpapier of föhn. De vorm moet volledig droog zijn en eventuele druppeltjes en vlekjes dienen goed weggepoetst te worden. Gebruik hiervoor liefst een microvezeldoekje.
  • Was de vorm na gebruik niet meer met water. Meestal is schoonvegen met wat keukenpapier voldoende. Bij veel achtergebleven chocolade de vorm even opwarmen met een föhn om de chocolade te laten smelten en vervolgens schoonvegen met keukenpapier. Maak je vooral geen zorgen als de vorm nog een beetje vettig aanvoelt. Wat achtergebleven cacaoboter zorgt een volgende keer alleen maar voor een nog glanzender resultaat.

Gebruiks- en opbergtips:

  • Gebruik geen scherpe of metalen gereedschappen. De holtes van de vorm zijn mooi glad en elke kras zul je zien op het eindproduct.
  • Bewaar polycarbonaat vormen bij voorkeur in een droge ruimte. Bij een hoge luchtvochtigheid is het belangrijk de vorm van tevoren nog even goed te drogen.

     

    Voor hele eitjes kunnen twee exemplaren van dit artikel op elkaar geklemd worden met deze klemmen:

 

Productspecificaties

Artikelnummer
0050048
EAN
8024622068349
Merk
Decora
Type vorm
Chocolate pralines mold
Vorm
Ei
Materiaal
Polycarbonaat
Kleur
Transparant
Geschikt voor
Alleen getempereerde chocolade
Maximale temperatuur
Van -10°C tot +50°C
Lengte
200 mm
Breedte
120 mm
Hoogte
20 mm
Formaat individuele vormpjes
26 mm x 18 mm, h 9 mm
Inhoud individuele vormpjes ( gewicht chocolade)
≈ 5,5 g
Aantal individuele holtes
24
Gewicht
165 g
Vaatwasserbestendig
icon-no-circle-fill

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Decora Chocoladevorm polycarbonaat eitjes
DecoraChocoladevorm polycarbonaat eitjes
Op voorraad
€16,50 Incl. btw
Toevoegen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »