0
0

Handboek Snijtechnieken

Handboek Snijtechnieken
Productomschrijving

Hoe ontbeen je een lamsbout? Hoe wordt een vis gefileerd? Wat is de beste manier om een ui te snijden? 'Handboek snijtechnieken' laat u stap-voor-stap zien hoe u de perfectie in al uw snijtechnieken in de keuken kunt bereiken.

Vier bekende chef-koks -waaronder twee met Michelinsterren bekroonde - laten u aan de hand van foto's op duidelijke wijze zien welk gereedschap u moet kiezen, hoe u uw culinaire talenten kunt vergroten en hoe u de keukentechnieken onder de knie kunt krijgen.

Dit boek leert u stap-voor-stap de juiste vaardigheden die nodig zijn om fantastische gerechten te bereiden en met plezier en zelfvertrouwen in de keuken te staan.

  • Marcus Wareing Shaun Hill
  • Hardcover
  • Oktober 2008
  • 22,6 x 17,4 x 2,5 cm
  • 224 pagina's

Productspecificaties

Artikelnummer
9789059562639
EAN
9789059568136

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Handboek Snijtechnieken
Handboek Snijtechnieken
Op voorraad
€22,00 Incl. btw
Toevoegen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »