0
0
Filters

Prijs

Tot

Merken

Raviolistempels

Zelf thuis je eigen ravioli maken is niet moeilijk, maar je hebt er wat huplmiddelen voor nodig. Een van die hulpmiddelen is een raviolistempel.

Is er iets lekkerder dan zelfgemaakte ravioli?

Zelf thuis je eigen ravioli maken is niet moeilijk, maar je hebt er wat huplmiddelen voor nodig. Een van die hulpmiddelen is een raviolistempel.
Raviolistempels zijn er in verschillende vormen en maten, dus je kunt elke soort ravioli maken die je maar wilt en toch nog steeds zorgen voor een constante kwaliteit en uniform uiterlijk. Je kunt de ravioli vullen met wat je maar voor heerlijks kunt bedenken: vlees, kaas, groenten, vis of welke combinatie dan ook.
We hebben ronde, vierkante, driehoekige, ovale, bloemvormige en stervormige raviolistempels, in verschillende maten. Sommige hebben een veer, waardoor het deeg makkelijker los komt.
 

Zo gebruik je je raviolistempel:

  1. Bereid eerst het pastadeeg met je favoriete pastarecept. Kneed het tot het soepel is en rol het uit in dunne vellen. Je kunt hiervoor een deegroller gebruiken of een pastamachine.
  2. Plaats kleine bergjes vulling van gelijk formaat op een van de uitgerolde pastavellen en zorg dat er steeds genoeg ruimte is tussen de porties vulling.
  3. Leg een tweede vel pastadeeg over het vel met de vulling en druk het zachtjes aan rondom ieder bergje om zoveel mogelijk lucht te verwijderen, zodat de ravioli mooi kunnen worden afgesloten.
  4. Plaats de raviolistempel steeds over de plaats waar het deeg gevuld is en druk krachtig door de vellen pasta om de individuele raviolo goed af te sluiten. Herhaal dit met elke portie vulling. Als je wilt kun je ook varieren met vormen en maten, door verschillende raviolistempels te gebruiken.
  5. Verwijder voorzichtig het overtollige deeg rond de ravioli (je kunt het extra deeg gebruiken voor het volgende pastavel).
  6. Nadat je de gewenste hoeveelheid ravioli hebt gemaakt kook je ze in een grote kookpan met gezouten water tot ze aande oppervlakte beginnen te drijven. Dit duurt slechts een paar minuten. Zorg dat je de ravioli niet te lang doorkookt. Ze moeten niet zacht en papperig worden. Laat ze uitlekken in een vergiet of haal ze met een schuimspaan of frituurspaan uit het water en serveer ze met een saus of topping naar keuze.

 

Filter
26 producten
Calder Raviolisteker 45mm rond
CalderRaviolisteker 45mm rond
Op voorraad
€5,95 Incl. btw
Toevoegen
Calder Raviolisteker 58mm rond
CalderRaviolisteker 58mm rond
Op voorraad
€6,95 Incl. btw
Toevoegen
Eppicotispai Raviolisteker rond 80mm
EppicotispaiRaviolisteker rond 80mm
Op voorraad
€7,95 Incl. btw
Toevoegen
Calder Raviolisteker 48x48mm vierkant
CalderRaviolisteker 48x48mm vierkant
Op voorraad
€7,50 Incl. btw
Toevoegen
Eppicotispai Raviolisteker 70x70 vierkant
EppicotispaiRaviolisteker 70x70 vierkant
Op voorraad
€7,95 Incl. btw
Toevoegen
Eppicotispai Raviolisteker driehoek 45mm
EppicotispaiRaviolisteker driehoek 45mm
Op voorraad
€5,95 Incl. btw
Toevoegen
Eppicotispai Raviolisteker driehoek 76mm
EppicotispaiRaviolisteker driehoek 76mm
Op voorraad
€9,95 Incl. btw
Toevoegen
Calder Raviolisteker hart 40x45mm
CalderRaviolisteker hart 40x45mm
Op voorraad
€7,95 Incl. btw
Toevoegen
Calder Raviolisteker hart 85mm
CalderRaviolisteker hart 85mm
Op voorraad
€8,95 Incl. btw
Toevoegen
Eppicotispai Raviolisteker ster 70x70mm
EppicotispaiRaviolisteker ster 70x70mm
Op voorraad
€7,95 Incl. btw
Toevoegen
Calder Raviolisteker ovaal 105x50mm
CalderRaviolisteker ovaal 105x50mm
Op voorraad
€7,95 Incl. btw
Toevoegen
Eppicotispai Raviolisteker zonnebloem 72mm
EppicotispaiRaviolisteker zonnebloem 72mm
Op voorraad
€8,95 Incl. btw
Toevoegen
Eppicotispai Raviolisteker 38mm rond met veer
EppicotispaiRaviolisteker 38mm rond met veer
Op voorraad
€24,95 Incl. btw
Toevoegen
Eppicotispai Raviolisteker 45mm 4-kant met veer  /6
EppicotispaiRaviolisteker 45mm 4-kant met veer /6
Op voorraad
€24,95 Incl. btw
Toevoegen
Eppicotispai Raviolisteker 48mm rond met veer  /6
EppicotispaiRaviolisteker 48mm rond met veer /6
Op voorraad
€24,95 Incl. btw
Toevoegen
Calder Raviolisteker vierkant met veer 48mm
CalderRaviolisteker vierkant met veer 48mm
Op voorraad
€9,95 Incl. btw
Toevoegen
Calder Raviolisteker vierkant met veer 68mm
CalderRaviolisteker vierkant met veer 68mm
Op voorraad
€10,95 Incl. btw
Toevoegen
Calder Raviolisteker driehoek 54mm met veer
CalderRaviolisteker driehoek 54mm met veer
Op voorraad
€9,95 Incl. btw
Toevoegen
Calder Raviolisteker rond met veer 58mm
CalderRaviolisteker rond met veer 58mm
Op voorraad
€9,95 Incl. btw
Toevoegen
Calder Raviolisteker rond met veer 80mm
CalderRaviolisteker rond met veer 80mm
Op voorraad
€10,95 Incl. btw
Toevoegen
Eppicotispai Set Raviolistekers bloem/ster/hart
EppicotispaiSet Raviolistekers bloem/ster/hart
Op voorraad
€17,95 Incl. btw
Toevoegen
Eppicotispai Set Raviolistekers vierkant/driehoek/rond
EppicotispaiSet Raviolistekers vierkant/driehoek/rond
Op voorraad
€16,95 Incl. btw
Toevoegen
Eppicotispai Set Raviolistekers ovaal/hart
EppicotispaiSet Raviolistekers ovaal/hart
Op voorraad
€12,95 Incl. btw
Toevoegen
Eppicotispai Set Raviolistekers vierkant/rond
EppicotispaiSet Raviolistekers vierkant/rond
Op voorraad
€11,95 Incl. btw
Toevoegen

Overige categorieën in Pasta

Raviolistempels

Is er iets lekkerder dan zelfgemaakte ravioli?

Zelf thuis je eigen ravioli maken is niet moeilijk, maar je hebt er wat huplmiddelen voor nodig. Een van die hulpmiddelen is een raviolistempel.
Raviolistempels zijn er in verschillende vormen en maten, dus je kunt elke soort ravioli maken die je maar wilt en toch nog steeds zorgen voor een constante kwaliteit en uniform uiterlijk. Je kunt de ravioli vullen met wat je maar voor heerlijks kunt bedenken: vlees, kaas, groenten, vis of welke combinatie dan ook.
We hebben ronde, vierkante, driehoekige, ovale, bloemvormige en stervormige raviolistempels, in verschillende maten. Sommige hebben een veer, waardoor het deeg makkelijker los komt.
 

Zo gebruik je je raviolistempel:

  1. Bereid eerst het pastadeeg met je favoriete pastarecept. Kneed het tot het soepel is en rol het uit in dunne vellen. Je kunt hiervoor een deegroller gebruiken of een pastamachine.
  2. Plaats kleine bergjes vulling van gelijk formaat op een van de uitgerolde pastavellen en zorg dat er steeds genoeg ruimte is tussen de porties vulling.
  3. Leg een tweede vel pastadeeg over het vel met de vulling en druk het zachtjes aan rondom ieder bergje om zoveel mogelijk lucht te verwijderen, zodat de ravioli mooi kunnen worden afgesloten.
  4. Plaats de raviolistempel steeds over de plaats waar het deeg gevuld is en druk krachtig door de vellen pasta om de individuele raviolo goed af te sluiten. Herhaal dit met elke portie vulling. Als je wilt kun je ook varieren met vormen en maten, door verschillende raviolistempels te gebruiken.
  5. Verwijder voorzichtig het overtollige deeg rond de ravioli (je kunt het extra deeg gebruiken voor het volgende pastavel).
  6. Nadat je de gewenste hoeveelheid ravioli hebt gemaakt kook je ze in een grote kookpan met gezouten water tot ze aande oppervlakte beginnen te drijven. Dit duurt slechts een paar minuten. Zorg dat je de ravioli niet te lang doorkookt. Ze moeten niet zacht en papperig worden. Laat ze uitlekken in een vergiet of haal ze met een schuimspaan of frituurspaan uit het water en serveer ze met een saus of topping naar keuze.

 

Raviolistempels
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »