Keukenhandboek snijtechnieken
Goede snijtechnieken zijn de belangrijkste ingrediënten in elk recept - als u weet welk mes u voor welke taak moet gebruiken en hoe u het moet hanteren, wordt het koken een stuk gemakkelijker én veiliger. Of u nu een ui snippert,
een vis fileert of een oester opent, in dit boek staat welk mes daar het geschiktst voor is en hoe u met de juiste snijtechniek een optimaal resultaat bereikt.
Leer welk mes het beste is voor welke taak, hoe u het moet onderhouden, hoe u het scherp houdt en hoe u het op de meest efficiënte wijze kunt gebruiken.
Gedetailleerde fotoÀšÃ¢‚¬„¢s en instructies tonen u hoe u de diverse soorten voedsel moet bereiden, zodat het koken een succes wordt.
Technieken die door chef-koks over de hele wereld worden gebruikt, worden in detail getoond - met behulp van deze technieken kunt u snel en probleemloos uw voorbereidingen treffen.
- Hardcover
- Februari 2010
- 21,1 x 21 x 1,9 cm
- 176 pagina's
Productspecificaties
- EAN
- 9789048302291