0
0

Sous Vide

Sous Vide
Productomschrijving

Het langzaam garen van vacuüm verpakte voedingsmiddelen op een lagere temperatuur.

Zorgvuldiger en smakelijker zijn vlees, vis, groente en fruit niet te bereiden! Met de sous-videmethode worden voedingsmiddelen 'onder vacuüm' geseald in een vacuümzak en vervolgens op een constante, lage temperatuur en gedurende langere tijd in een waterbad bereid. De voordelen zijn duidelijk: vacuüm koken ontziet de vitaminen, de textuur wordt perfect, aroma en sappen kunnen niet ontsnappen en een exacte bereiding is gegarandeerd.

Sous-vide belicht uitgebreid en onderbouwd de theorie en basisprincipes van het vacuüm koken, introduceert het noodzakelijke keukengerei en biedt met meer dan 60 creatieve receptideeën de perfecte leidraad voor deze topklasse kooktechniek.

 

  • Hardcover
  • September 2013
  • 28,9 x 25,1 x 2,8 cm
  • 256 pagina's

Productspecificaties

Artikelnummer
9048309085
EAN
9789048309085

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Sous Vide
Sous Vide
Op voorraad
€42,50 Incl. btw
Toevoegen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »